3. tammikuuta 2016

Italialainen leipä - Tortano

Oh, dear. Vieraita tulossa, olen luvannut jotain pientä purtavaa eikä suolaiset piirakat, pitsa tai muut perinteiset tarjottavat insipoi lainkaan. Mietintää, pohdintaa ja netin selailua. Ei mitään, kunnes... Ystäväni tarjoili eräillä kutsuilla ihan mielettömän hyvää italialaista leipää. Nimeä en saa päähän millään, mutta eiköhän se Googlesta jotenkin selviä.

Kyllä, leivän nimeksi paljastui Tortano. Ohjeen bongasin kuvahaulla "Italialainen leipä" ja houkuttelevin kuva löytyi Marenkimaan blogista, jonka ohjetta noudatin orjallisesti. Kannattaa kokeilla ohjetta, jos haluaa tarjota jotain maukasta, helppoa ja erilaista vaiheeksi. Tätä reseptiä tulee itse varmasti valmistettua vielä uudestaan.


Itse täytin leivän vihreällä pestolla, kotimaisella metvurstilla, mozzarellalla, aurinkotomaateilla ja tuoreella basilikalla. Täytettä varioin alkuperäisestä ohjeesta, sillä pienin vieraista asui vielä masun uumenissa <3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti