24. heinäkuuta 2016

Minilorukirja

Osallistuin noin kaksi vuotta sitten skräppäyskurssille Raision työväenopistolla. Siitä heräsi kasvava kiinnostus paperiaskarteluun. Kurssilla tehtiin melko omatoimisesti juttuja, mutta sisältyi iltaan aina joku opetuksellinenkin osuus. Opetukset olivat mm. leimausta, minialbumeja, embossausta jne. Opettajalla oli mukanaan omia tarvikkeita, joita saimme käyttää ja lisäksi hänellä oli ostettavissa olevia tuotteita.

Tuolloin valmistin ensimmäisen minilorukirjan ystäväni baby showereille. Vaikka jo silloin kirjoittelin tätä blogia, unohdin harmikseni kuvata tuotoksen kokonaan. Nyt toinen ystäväni sai tyttövauvansa maailmaan, joten verestin muistot ja kaivoin minikirjan kaavat tallesta.

Ideana on, että yhdestä skräppipaperista saadaan yksi kuusikulmainen albumi. Kannattaa käyttää kaksipuolista paperia, sillä molemmat puolet tulevat käyttöön. Ensin leikataan pohja, taitellaan se kirjaksi ja sen jälkeen kirjaan kootaan mieluinen sisältö. Tässä kirjassa, kuten viimeksikin, oma ajatukseni oli, että aukeamalla esiintyy leimattu eläin ja siihen liittyvä loru tai laulu.

Tällainen tästä tuli.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti