18. toukokuuta 2014

Kevättä ilmassa, helmiä kaulassa

Jo joutui armas aika ja suvi suloinen... Olemme eläneet vuotta taas siihen pisteeseen, että me äitinä ja isänä pääsemme osallistumaan lapsosemme tarhan kevätjuhlaan. Äidit vuodattavat tilaisuudessa kyyneliä Niagaran putouksen lailla ja isät seuraavat jälkikasvunsa esityksiä ylpeydestä ymmyrskäisenä.

Tämä vuotuinen tilaisuus joulujuhlan tavoin aiheuttaa kosolti päänvaivaa vanhemmille. Meidän perheessä tämä päänvaiva kallistuu minun harteilleni, tarhantätien kiitos lahjat. Jotenkin haluaa heitä muistaa sekä kiittää, koska tädit tekevät tärkeä työtä arjessamme. 

Omaksi onneksi meillä tarhantätit vaihtuivat sitten viime kevään, joten pääsin helpolla käyttämällä samaa ideaa kuin viime keväänä. Avainnauhat. Kaikilla on avaimet ja kaikkihan tarvitsevat siis avainnauhat. Enää piti miettiä, minkä värisiä tädit ovat ja se ei ollutkaan tänä keväänä helppoa. Tällaisiin väreihin päädyin:




Meillä oli häistä jäljellä taiteltavia paperikasseja (hääkarkkikasseja). Avainnauhat mahtuivat niihin juuri ja juuri, joten sainhan niitäkin jälleen hyötykäyttöön. Tällaiset söpöt paketit lähtevät siis huomenna jakoon.


Kortista on pakko kertoa sen verran, että valitessani ulkomaalia taloomme tällä viikolla keksin napata maalikaupasta mukaani sisämaalien värisävykortteja. Otin useampaa sävyä ja käytin niitä askarteluissa. Monesti on niin, että jotain väriä tarvitsee vain pienen palan ja siitä se idea sitten lähti. Todellisuudessa nappasin idean kyllä jostain nettisivulta... 

Kortin takana on teksti "Hellästä hoivasta kiittäen!"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti