12. helmikuuta 2015

Boot cuffs eli saappaiden hihansuut :)

Mä oon löytänyt itselleni tabletille sovelluksen joka on koukuttava, ihana, täynnä ideoita ja sinne on vaan päästävä kurkkaamaan joka päivä! En tiedä kuinka sisällä sovelluksen saloista olen, mutta tauluihini kertyy ideoita muiden tekemistä kauniista värkkäilyistä. Sovellus on tietysti Pinterest, jota voisi lyhyesti kuvata itsetekijän taivaaksi. Itse keräilen minua kiinnostavia ideoita, kuten korttimalleja, virkkaus ja kudonta ohjeita, paperiaskarteluja, koruja, mietelauseita, lasten askartelumalleja jne. 

Löysin sovelluksesta kivannäköisiä "saapasvarsia" eli boot cuffs. Talviaikaan käytän hameen kanssa saappaita tai vaihtoehtoisesti lyhytvartisten kenkien kanssa säärystimiä. Eli tarpeeseen oli pakko kokeilla.

Tein nämä ensimmäiset ihan oman pääni mukaan kokeilemalla, kutomalla ja virkkaamalla. Ensin kudoin sukkapuikoilla 20 kerrosta joustinneuletta (48 silmukkaa). Päättelin työn ja jatkoin virkkaamalla. Löysin Suuri käsityö -lehdestä erilaisen virkkaus mallin, joka perustui siihen, että puolipylväitä virkattiin sekä etu- että takakautta, vuorotellen. Tällaiset sain aikaan:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti