30. marraskuuta 2013

Joulukuusi pullonkorkeista

Miten tämä kirjoitus on ollutkin näin jäässä? Ei se ainakaan ilmasta johdu. Huomenna alkaa joulukuu ja käsittämättömästi lämpötilat huitelevat yhä suureksi osaksi plussalla. Toki en valita. Lumentuloa odotan vain lasten vuoksi, ulkona kun on tasaisen harmaata ja märkää ja tekemiset hyvin vähässä. Ja Joulupukilta toivoisin valkeaa joulua ;)

Vaikka kirjoitus on ollut jäässä on ideapankki tuottanut tekemistä. Kirjoitetaan ne sitten kerta ryöpyllä!

Aiemmin kerroin, että meillä on jätesäkillinen vanhoja kaljapullonkorkkeja. Näistä korkeista ensi tekele oli korkkipannunalunen. Eräässä Facebookin ryhmässä törmäsin kuitenkin melko kivaan ideaan, joka sopii toteutettavaksi näin joulun alla. Joulukuusi pullonkorkeista!

Tuunasin korkkeja leimasinväreillä. Toinen kuusi sai värikseen lila-vihreän sävyt ja toinen musta-hopean. Korkit on kiinnitetty toisiinsa kuumaliimalla. Tein ensin sommitelman, joka jälkee liimasin yhteen rivit ja lopuksi liitin rivit yhteen. Tämä on todella helppo ja nopea tehdä.

Ja täytyyhän kuusi koristella! Rusetit tähtien paikalle puun huipulle. Pallojen virkaa hoitavat napit ja hileliima, bling bling!

Oujee, toimii. Nämä kuuset menevät päiväkodin myyjäisiin myyntiin. Käyköhän kauppa? :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti