2. marraskuuta 2013

Ovikranssi

Työpaikallani on käsityökerho, josta on tainnut olla mainintaa jo joskus aiemmin blogissani. Käsityökerho kokoontuu kerran kuussa ja sen tarkoituksena on koota yhteen käsitöistä kiinnostuneet, värkkäilevät tuunaajat tekemään yhdessä monipuolisia käsityöjuttuja.

Eräänä tiistaina kässäkerho kokoontui Machia Design käsityö- ja taidekulmaan, josta meille oli varattu kranssikurssi. Päätin itse valmistaa paperinaruruusuista kranssin monien muiden kauniiden vaihtoehtojen joukosta. Kranssipohja löytyi valmiina kotoa, mutta paperinaruruusujen tekeminen oli vierasta. Vaan eipä ole enää. Ruusujen teko oli suht helppoa, mutta yllättävän aikaa vievää. Ruusut tulivat valmiiksi kurssi-illan aikana, mutta ovat lojuneet kotona odottamassa sommitteluaikaa.


Aina jostain aikaa löytyy ja tällainen on lopputulos. Löysin varastosta kuivattuja appelsiineja ja kanelitankoja, jotka mielestäni sopivat hyvin asetelmaan. Lisäksi hääkoristeista jäi ylimääräiseksi muutama vuosi sitten tuollaista härpäkettä, jota lopuksi kiedoin kranssin ympärille. 


           



Ja tältä se näyttää ovessa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti