6. huhtikuuta 2015

Sisustustaulu, osa 1

Sisustusprojektin ensimmäinen osa valmis. Eteinen tai käytävä kodissamme on näyttänyt silmissäni tyhjältä. Siitä puuttui jotain. Millekään käytännölliselle ei ole tarvetta, joten käytävän kalustaminen on lähinnä esteettinen juttu. Olin jo pidemmän aikaa himoinnut käytävään pinnapenkkiä. Olin ollut kiltti, joten joulupukki oli kuullut toiveeni ja katsonut toiveeni toteutettavaksi. 

Mutta mutta, pelkkä pinnasohva ei riitä vaan sen päälle tarvitaan jokin taulu tai tauluja. Olin ensin suunnitellut, että vanhat entisöimäni ikkunanpokat olisivat olleet seinälle täydelliset, mutta asiat eivät aina suju kuin strömsössä. Pokat saivat kodissamme toisen paikan (juu ei ole postausta koska en ole vielä vakuuttunut siitä onko ilme lopullinen). Ajattelin, että voisin itse tuunata seinälle jotkin kivat taulut. Olin ajatellut jotain mietelausetta, ei mitään peruslausetta (live, love, laught), vaan joku hiukan erilainen. Pinterestista olen metsästänyt ideaa, niin mietelauseesta kuin taulun ulkomuodostakin. 

Tällaiseen päädyin:


Sommittelin ensin lyijykynällä tekstin tauluun, jonka jälkeen vahvistin kirjaimet mustalla tussilla. Kaunokirjoitukseen sain apuja löytämästäni alkuperäisestä taulusta ja tikkukirjaimet on piirretty kirjainsabluunalla. Jotta sain tekstin kulkemaan suoraan, laitoin avuksi suorat teipit tekstirivin alaosaan.

Valmis taulu sai mieheni tokaisemaan "ei uskoisi että tuo on sinun tekemä". Lauseen voi käsittää monella tapaa, mutta hän kuitenkin tarkoitti asia positiivisena ja kertoi taulun näyttävän ihan kaupasta ostetulta. Yes!

Vastaavia tauluja tarvitaan vielä kaksi lisää, jotta seinä näyttää hyvältä. Inspiraatiota odotellessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti