2. syyskuuta 2013

Onnittelun aihetta!

Tänä kesänä on eteen tullut muutamia onnittelun aiheita. Tykkään värkkäillä kortit juhlaan kuin juhlaan itse, enkä siis turvaudu kuin äärimmäisessä hädässä kaupan valmistuotteisiin. 

Korttien aiheita olen metsästänyt aiemmin muun muassa blogeista. Niistä on saanut kivasti uusia ideoita sommitteluihin. Nyt kun esikoiseni on innostunut käymään kirjastossa tarttuu mukaani kyseisiltä reissulta usein paperityöhön, skräppäyseen sekä korttien valmistukseen liittyviä kirjoja. Ja nehän ovat ideoita pullollaan! 

En valmista toistaiseksi kortteja itselleni varastoon, vaan tarpeen mukaan valmistan kohteelle sopivan kortin. Joskus kyllä mietin, että samalla kun valmistan kivan kortin kannattaisi niitä valmistaa myös toinen kappale, ihan vaan hätävaraksi. 

Nyt uusimpana juttuna olen keksinyt leimailun. Ostin itselleni pitkällisen harkinnan jälkeen kirjainleimasimet ja niistä innostuneena on myöhemmin tullut ostettua parit kuvioleimasimetkin. Leimoilla saa siistejä ja hauskoja yksityiskohtia kortteihin ja muuhunkin koristeluun. Ja niitä voi käyttää aina uudestaan ja uudestaan!

Tällaisia tuotoksia on syntynyt lähiaikoina: 

Ystävän syntymäpäiväkortti.

Uuden pienokaisen onnittelukortti.

Isäni syntymäpäiväkortti.

Naapurin pojan 5 v -synttärikortti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti