9. elokuuta 2015

Badge it! -rintanappikone

Voi turhake, mutta nyt se on löydetty!

Mummi osti esikoiselle (ja mulle) kirpputorilta rintanappikoneen, näin me kaikki luulimme. Kotiin päästyämme huomasimme, että ostamamme paketti olikin refill pakkaus eli itse konetta ei paketti sisältänyt (selittää myös halvan hinnan). Googletuksen tuloksena totesin, että konetta ei ole enää useaan vuoteen saanut ainakaan Suomesta. Selitä se 5v pojalle ilman itkuja, ei onnistunut. Lohdutukseksi lupasin yhä tehdä töitä etsintöjen suhteen.

Eräänä iltana selatessani Facebookia, tuli seinälleni kuin johdatuksena kuva etsimästäni masiinasta eräällä kirpputorilla. Tunnistin sen oitis ja klikkasin kuvaa siinä toivossa, että kone olisi yhä myynnissä ja vapailla markkinoilla. Olihan se. Pienellä tinkauksella haimme koneen kotiin. Samaan pakettiin kuului kaksi refill pakkausta lisää, joten nyt rintamerkkejä voidaan tehdä ihan urakalla.

Tarkemmin asiaa mietittyäni, missä tilanteessa perheenjäseneni käyttää rintamerkkejä? Ainakaan tässä mittakaavassa kuin niitä nyt voidaan tehdä? En tiedä vastausta. Eli onnea kaikki tulevat synttärisankarit, rintaneulaa tulossa :)

No, lapsi on onnellinen!

Alla mun ensimmäinen kokeiluni.



2 kommenttia:

  1. Mulla on tollainen kone mutta ei merkkejä : D. Pitääkin kattoo jos jostain kirpparilta saisi merkkejä tai sitten etsiä uutta kotia koneelle : ) terv badge it googlettelija

    VastaaPoista
  2. onko sulla noita refill pakkauksia myydä?

    VastaaPoista